top of page

lør. 15. juni

|

Bellmann Kulturpub

Sommerfest med Morgan Sulele og Cir.Cuz

Samme dag som åpningen av ParaVeka, smeller Bellmann Kulturpub til med sommerfest. Her får de besøk av artistene Morgan Sulele og Cir.Cuz. Dette vil du ikke gå glipp av. Billetter fåes kjøpt via Bellmann Kulturpub på Facebook eller i døra.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Sommerfest med Morgan Sulele og Cir.Cuz
Sommerfest med Morgan Sulele og Cir.Cuz

Tid og sted

15. juni 2024, 21:00

Bellmann Kulturpub, Notodden, Norge

Om arrangementet

Det populære bandet Cir.Cuz står bak flere titalls radio- og streaminghits, bl.a. «Radio», «Supernova», «Wellerman», «Snakk Spansk Til Meg» og «Original». Med nærmere 300 millioner avspillinger er de et av Norges mest ettertraktede popband som synger på norsk. Bandet består av Mats Melbye fra Sarpsborg og Thomas Pedersen fra Porsgrunn. Sommeren 2022 bemerket de seg kraftig på streaminglistene med singlen «Denne sommer´n». Nå er bandet tilbake med singelen «Alt jeg har drømt om» som suste rett opp på top50 hos Spotify og VG LISTA. De er også i tung rotasjon hos flere riksdekkende radiostasjoner bla. Nrk Mp3 med samme låt. Til tross for at gutta nylig feiret 10 år som artister, så ruller hitmaskinen Cir.Cuz utvilsomt videre i høyt tempo! De er dessuten et fyrverkeri av et live-band, og deres feststemte hit-parade skaper alltid topp stemning, allsang og fest!

Morgan Sulele er lyden av sommer og hva er vel bedre enn å nyte en kanonbra lørdagsvårkveld og synge med på listetoppere som "Bare min", "Jeg vil heller ha deg", "Helt Ærlig" og "Oppmerksomhet".

CC: 490,- pluss avgift ved forhåndssalg og 550,- i døra.

20 år leg. plikt.

Dele dette arrangementet

bottom of page