top of page

Første samarbeidspartner på plass

Vår første samarbeidspartner har signert med oss. Notodden Bil og Speedshop har tatt et stort skritt mot å styrke lokalsamfunnet ved å signere samarbeidsavtale med Paraveka. Partnerskapet markerer en betydningsfull allianse mellom næringslivet og idrettsverdenen, og det understreker betydningen for å fremme idrettsglede for alle.


Bilde fv: Prosjektleder Paraveka, Annette Lahorra Lund - Salgssjef Notodden Bil og Speedshop, Trond Arne Opsahl - Styreleder Paraveka, Andreas Susrud

Notodden Bil og Speedshop, en ledende aktør innen bilindustrien i kommunen, viser hvor viktig det er å støtte viktige lokalarrangement som fremmer gode verdier for kommunen ved å inngå denne avtalen. "Gjennom denne avtalen med Paraveka ønsker vi å støtte og oppmuntre til fysisk aktivitet og mangfold i lokalsamfunnet vårt", uttaler salgssjef ved Notodden Bil og Speedshop, Trond Arne Opsahl. "Vi tror på viktigheten av å fremme sunne livsstiler og gi tilbake til samfunnet som har støttet oss gjennom årene".

Notodden Bil og Speedshop er godt kjent for sin gode kundeservice. Med over 50 år i bransjen er bedriften godt kjent av lokalsamfunnet. De siste årene har Notodden Bil og Speedshop forhandlet Citroën og Kia. Nå er de inn i en ny tid hvor satsningen har blitt bilmerket BYD.

Samarbeidsavtalen mellom Paraveka og Notodden Bil og Speedshop består blant annet av utlån av en flott Byd Atto som vist på bildet under. Med Paraveka's logo profilert på sidene vil den være synlig i bybildet i tiden fremover. "Vi takker Notodden Bil og Speedshop for tillitten og håper på et godt og varig samarbeid", sier Prosjektleder Annette Lahorra Lund.


Det var viktig for arrangementet å få på plass en samarbeidspartner. Denne samarbeidsavtalen vil bidra til å styrke arrangementets bærekraft og gjøre det mulig å tilby enda bedre opplevelser for alle som deltar. Dette er et strålende eksempel på hvordan samarbeid kan føre til positive resultater for lokalsamfunnet. Gjennom støtte fra sponsorer som Notodden Bil og Speedshop kan arrangementer som Paraveka fortsette å inspirere og engasjere mennesker i regionen til å ta del i aktive og sunne aktiviteter, forteller styreleder for Paraveka, Andreas Susrud.

156 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page