top of page

Optime Subsea tar sitt samfunnsansvar på alvor!

ParaVeka er stolte over å få med Optime Subsea som en av våre støttespillere. Optime Subsea er en ledende leverandør av undervannsteknologi, lokalisert på Notodden. Tidligere denne uka signerte vi samarbeidskontrakt med bedriften, som vil gi ParaVeka økonomisk støtte for å sikre at arrangementet kan gjennomføres med så mange ulike inkluderingstilbud. Dette partnerskapet representerer en betydelig investering i lokalsamfunnet og i en fremtid for inkludering og tilrettelegging for mennesker med funksjonsnedsettelse i idretten.


F.v Chief product officer for Optime, Klas Tømmer Ulf og Prosjektleder for ParaVeka, Annette Lahorra Lund.


Optime Subsea sin sponsing gir ParaVeka økt synlighet både lokalt og regionalt. Dette kan tiltrekke flere deltakere, tilskuere og oppmerksomhet, noe som igjen vil kunne bidra til å fremme inkludering i idretten bredere. Med Optime Subseas støtte viser de et engasjement for samfunnsansvar og inkludering i praksis, og selskapet sender et sterkt budskap om virkligheten av mangfold og inkludering i alle samfunnsområdert, også i idretten.


For de i samfunnet med funksjonsnedsettelse representerer Optime Subsea sin støtte en viktig annerkjennelse ovenfor deres muligheter. Det gir funksjonsnedsatte en motivasjon og inspirasjon til å delta, samtidig som det viser at deres prestasjoner verdsettes og støttes av en store aktører i næringslivet.


Optime Subsea og ParaVekas partnerskap er et viktig steg mot et mer inkluderende samfunn hvor alle, uansett funksjonsnivå, får muligheten til å delta og skinne i idretten. Samarbeidet vil utvilsomt bidra til å styrke idretten i Norge og inspirere til økt deltagelse og engasjement i fremtiden.


ParaVeka vil, med støtten fra Optime Subsea, fortsette å være en ledestjerne for inkludering og idrettsglede. Vi ser frem til en spektakulær uke med arrangement som feirer mangfold, mestring og felleskap.


Takk til Optime Subsea for at dere bidrar til et mer inkluderende samfunn.

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page