top of page

Vannsportaktiviteter på Heddalsvannet og Norsjø

ParaVeka inviterer til vannsportaktiviteter ved bryggen på Bok & Blueshuset lørdag 15. juni og på First Camp Norsjø søndag 16. juni!


Vi har for anledningen hentet inn Jorunn Horgen (Vibrant Surf), seks ganger verdensmester og fire ganger europamester i brettseiling. Hun har med seg aktivitetsleder og inspirator Tone Fuhre Pettersen (Seebreeze Boats). Sammen vil de vise og gi opplæring i hvordan man bruker WingSUP, Wingsurf og SUP.


Har du lyst til å prøve deg på SUP så kan du det uavhengig av om du er funksjonsfrisk eller har en funksjonsnedsettelse. Jorunn og Tone har også brett hvor man kan sitte på et sete og bruke padleåre. Tauing etter båt med badering og foilbrett er også vannsportaktiviteter du kan teste under ParaVeka.


Jorunn og Tone er to driftige damer som vet hva de holder på med. De reiser rundt og holder kurs og aktiviteter på ulike eventer, arrangementer og happenings for å lære bort og dele av sin ekspertise.


Er du nysgjerrig på hva dette er? Ta turen ned på bryggen ved Bok & Blueshuset lørdag 15. juni og til First Camp Norsjø søndag 16. juni for å prøve deg på de ulike aktivitetene eller slå av en prat med Jorunn og Tone!


Velkommen til to dager fylt med gøyale vannsportaktiviteter - vi gleder oss til å se deg!76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page