top of page

Hjartdalbanken støtter Paraveka

Vi er glade for å kunne kunngjøre at Hjartdalbanken har signert en samarbeidsavtale som sponsor for Paraveka 2024. Denne støtten markerer et viktig skritt i videreutviklingen av arrangementet, som har som mål å fremme inkludering, mestring og idrettsglede for alle, uavhengig av funksjonsnivå.

Paraveka, som arrangeres i juni, håper på å bli et av de mest betydningsfulle idrettsarrangementene i regionen. Med aktiviteter som favner bredt innenfor inkluderende idrett, skaper Paraveka en unik arena hvor alle kan utfordre seg selv, teste nye idrettsgrener og oppleve ekte idrettsglede.


Med Hjartdalbankens engasjement og økonomiske støtte vil Paraveka 2024 kunne tilby et enda bredere spekter av aktiviteter og ressurser. Banken har lenge vært kjent for sitt samfunnsengasjement og sitt arbeid for å styrke lokale initiativer. Deres sponsing av Paraveka er et tydelig uttrykk for deres forpliktelse til å bidra til et inkluderende samfunn hvor alle har muligheten til å delta.


Bankens markedssjef Kristin Wåle, uttrykte sin begeistring for samarbeidet: "Hjartdalbanken er stolte over å være sponsor for Paraveka. Vi ser frem til å bidra til å skape en uforglemmelig uke med idrett og glede for hele lokalsamfunnet. Paraveka representerer de verdiene vi står for - inkludering, fellesskap og lokal styrke."


F.v. Prosjektleder for Paraveka, Annette Lahorra Lund og Markedssjef for Hjartdalbanken, Kristin Wåle under kontraktsinngåelsen av samarbeidsavtalen mellom partene.


Også styreleder i Paraveka, Andreas Susrud, uttrykte sin takknemlighet: "Støtten fra Hjartdalbanken gir oss muligheten til å løfte Paraveka til nye høyder. Vi er takknemlige for deres engasjement og ser frem til å samarbeide om å skape et arrangement som vil inspirere og engasjere både funksjonsfriske og de med funksjonsnedsettelse fra hele regionen."


Forberedelsene til Paraveka 2024 er allerede i full gang, og med Hjartdalbanken på laget er det lagt til rette for at dette blir et fantastisk arrangement. Vi ser frem til en uke fylt med aktiviteter, mestring og fellesskap, og håper at hele lokalsamfunnet vil slutte opp om arrangementet.


Vi oppfordrer alle til å følge med på oppdateringer og delta på arrangementet i juni. La oss sammen gjøre Paraveka 2024 til en suksess!


Gratulerer til Hjartdalbanken og Paraveka - sammen skaper vi magi!23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page