top of page
last ned (1).jpeg

Overnattingsmuligheter

Ønsker du å besøke oss under årets arrangement? 
Her finner du en oversikt over overnattingsmuligheter i Notodden og omegn.
Ønsker du treningsmuligheter samtidig som du er på besøk, kan du enkelt ta kontakt med oss.

notodden-hotel.jpg

Notodden Hotell

Med beliggenhet midt i Notodden sentrum byr Notodden Hotell på kort avstand til alt Notodden har å by på. Hotellet har 60 rom og gratis parkering rett ved hotellet.

Brattrein Hotell

Brattrein Hotell ligger ca 2 km fra Notodden sentrum og er et ærverdig, intimt hotell plassert landlig til, like utenfor Notodden sentrum. Bygningen er fra 1924 og mye av industrihistorien til Notodden bor i hotellet enda. Hotellet er omgitt av egen park, med rom for aktiviteter av forskjellige slag og nydelig utsikt.

drone.jpg
thumbnail.jpeg

Notodden Camping

Notodden Camping ligger ca 3,5 km fra Notodden sentrum. De har god plass til campingvogner, telt og bobiler. De har også 17 utleiehytter og tar gladelig imot firbeinte venner også. Med gåavstand til Notodden sentrum og Tuvenområdet er campingplassen strategisk plassert i kommunen.

First Camp Nordsjø

First Camp Nordsjø ligger ca 26 km fra Notodden. Her finner du både camping og glamping -muligheter, samt utleie av hytter og mye aktiviteter for store og små. First Camp har egen restaurant og bar, har båtplasser og ligger flott plassert langs Telemarkskanalen. Her ifra kan man blant annet ta cruisebåt langs kanalen.

bd408b7099ddcc5c_800x800ar.jpg
bottom of page