top of page

ParaVeka hos First Camp Norsjø kabelpark


Foto: Golden production


Søndag 16.juni har vi booket oss inn på First camp Norsjø og Norsjø kabelpark. Formiddagen vil foregå rundt kabelparken hvor Sauherad IL Wakeboard skal vise frem sine ulike wakeboard utøvere og parautøvere. Vi har et tett og gjensidig samarbeid med dem og er godt i gang med planleggingen av denne dagen.


Det vil blant annet bli vist barneshow og parakjøring med show på First camp Norsjø og det vil bli muligheter for publikum å prøve seg på kabelparken.Foto: Golden production


Dette vil være en dag fylt med ulike vannsportaktiviteter for store og små. Frister det med å prøve seg på tråbåter eller paddleboard, vannscooter, wingfoil og wakesurf, så vil det være mulighet for å prøve seg på det for de som ønsker det.

Vi har utøvere som vil lage show og demo turer med vannscootere. Så her er det bare å glede seg til en innholdsrik dag.


Alle som ønsker får være publikum, helt gratis. Velkommen til en uforglemmelig dag på First Camp Norsjø.Foto: Golden production

 

Norsjø Kabelpark er Norges eneste full size kabel. Her er det kabelbane for både wakeboard, vannski og kneeboard. For deg som liker aktiviteter med fart og vann, vil komme til å stortrives her. Taubanen er hele 550 meter lang og passer for nybegynnere såvel som viderekomne.  I 2014 ble det arrangert VM i kabel-wakeboard her, og banen holder derfor høy internasjonal standard. "
Utover ettermiddagen og kvelden vil vi i ParaVeka invitere ildsjeler i idrettslagene til felles kick-off og forum med faglig innhold, underholdning og bevertning. Arrangementet vil være for alle funksjoner i idrettslag og omegn.


Stay tuned for invitasjon og program.

.

223 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page