top of page

Sparebank1 - en betydelig samarbeidspartner

Vi er glade for å kunne annonsere at Sparebank1 er en av våre samarbeidspartnere og støttespillere, et steg som viser bankens engasjement for å fremme likestilling og inkludering. Denne støtten representerer ikke bare en økonomisk bidrag til arrangementet, men også en symbolsk handling som understreker viktigheten av å skape like muligheter for alle, uavhengig av fysiske forutsetninger.


SpareBank 1 har i mange år vært en betydelig støttespiller for norsk idrett, og deres engasjement i ParaVeka er et viktig skritt i deres arbeid for samfunnsansvar og inkludering. Ved å støtte ParaVeka, bidrar SpareBank 1 til å sikre at arrangementet kan fortsette å vokse og tiltrekke seg flere deltakere og publikum. Støtten fra SpareBank 1 signaliserer en sterk forpliktelse til inkludering. Ved å investere i ParaVeka viser banken at de ser verdien i å støtte mangfold og skape arenaer hvor alle har muligheten til å delta og utmerke seg. Dette kan bidra til å bryte ned fordommer og skape et mer inkluderende samfunn.


F.v Lokalbanksjef Halvard Ajer Thomassen og prosjektleder for ParaVeka, Annette Lahorra Lund


SpareBank 1's beslutning om å støtte ParaVeka er et betydningsfullt bidrag til norsk idrett. Det understreker viktigheten av å skape like muligheter for alle utøvere og viser hvordan næringslivet kan spille en aktiv rolle i å fremme inkludering og mangfold. Med denne støtten er det håp om at ParaVeka vil fortsette å vokse og inspirere, samt sette inkludering og tilrettelegging av idretten i fokus nasjonalt.

Ved å støtte ParaVeka viser SpareBank 1 at de tar samfunnsansvar på alvor og at de er villige til å investere i fremtiden for norsk idrett, til glede for både utøvere og publikum.


Vi er stolte og glade for å ha med Sparebank1 med på vårt team.

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page